Dj Gabes – Rendezvény Dj

A jó zene, a vidám hangulat mindig összehozza az embereket és oldja a feszültséget. Dj.Gabes profi, legális, regisztrált DJ-nk. Legyen szó céges rendezvényről, esküvőről, családi buliról minden terepen nagy tapasztalattal, otthonosan mozog.

Specialitása a személyre szabott rendezvény. Esküvői DJ-ként a fényeket a pár kérésének megfelelő színvilágra állítja, felkészül a kedvenc dalokból, az egyedi igényeket maximálisan figyelembe veszi.
Szigorúan betartja a zenei tiltólistát és, ami különösen fontos és nem elég róla eleget beszélni: mindig időben érkezik 🙂

Bár minden zenei területen nagy gyakorlatot szerzett már, de személyes kedvencei a retro slágerek, a 2000-es évek dalai és modern újdonságok.

A DJ szolgáltatás ára nem rögzített, minden esetben egyeztetés tárgyát képezi.

Egyéb választható szolgáltatások (opcionálisan)

  • Buborékgép a gyerekek szórakoztatására
  • Lézershow
  • Ceremóniamester kiegészítő szolgáltatás DJ.Gabestól. Konferálás, köszöntés, beszéd, program ismertetése a vendégekkel. A ceremóniamester kiegészítő szolgáltatás játékokat nem tartalmaz.

Rádonyi Dalma esküvőszervező beszélgetett DJ.Gabessal, az interjúért kattintson IDE.

Kedves Érdeklődők! Reklámelemeket (pl. roll up) csak akkor viszünk, ha a Megrendelő is szeretné, természetesen tiszteletben tartjuk a dekorációt.

Elérhetőség: (70) 385 1430
E-mail: info@dwgrendezvenyek.hu

vagy töltse ki űrlapunkat ->

Call Now Button